Трейнинг център в София

Нашите курсове

Nail & Nail Art

Маникюр

Ще научите различните видове маникюр, оформяне на нокътна плочка, обработване на кутикулата, лакиране с гел лак.

Ноктопластика за начинаещи

Моделиране с гел, акрил или полигел. Ще научите подготовка на нокътна плочка, поставяне на форма, изграждане, оформяне на изкуствен нокът

Педикюр

По време на курса ще научите: видове инструменти, обработване на пети и кутикула, оформяне на нокътна плочка, лакиране с гел лак

Апаратен маникюр

Този курс можете да изберете според Вашето ниво на работа, защото ние предлагаме три нива. По време на курса ще научите видовете електрически пили и накрайници, техники на работа с електрическа пила за идеална обработка на кутикула. Лакиране максимално близо до кутикула.

Художествено декориране

Ще научите тайната на тънка линия, композиция, калористика, салонни дизайни.

Идеален маникюр

По време на курса ще научите апаратен или комбиниран маникюр, поддръжка на гел, как да направите идеални нокти, лакиране

поправяне на грешки

Поправяне на грешки в изграждането
(гел, акрил, полигел)

Курс за работещи маникюристи, при които не се получава перфектния маникюр. Програмата на курса се разработва индивидуално за всеки курсист според неговите умения

Комбиниран маникюр

По време на курса ще научите техники на комбиниран маникюр и апаратен маникюр, изравняване и укрепване на нокътна плочка, лакиране с гел лак

Моделиране на стилет

По време на курса ще научите за подготовката на нокътна плочка, поставянето на форма, поставянето на изкуствен материал и оформянето на Стилет.

перманентен френски

Перманентен френски

По време на курса ще научите подготовка на нокътна плочка, поставяне на форма, поставяне на материал, оформяне на линия на усмивка за френч, продукти за изграждане, оформяне на изкуствен нокът

Перманентен френски - екстремна дължина

По време на курса ще научите как да подготвяте перманентен и декоративен френски с екстремна дължина

Дизайнерски курсове «Nail Art»

По време на нашите курсове ще научите за различните техники за рисуване, тънка линия, вензеля, аквариумни дизайни, жостово, китайски роспис и др.

Моделиране на салони форми

Моделиране на салонни форми

По време на курса ще научите изграждане на квадрат или бадем в салонен вариант. При записване за 2 дни ще изграждаме форми пайп и овал.

Моделиране на екстремни форми

По време на курса ще научите изграждане и моделиране на много дълги нокти, разнообразни форми по ваш избор (един ден една форма).

Курс за преподаватели

Ти си маникюрист и работиш с клиенти? Имаш опит и искаш да го споделиш с други колеги? Но не знаеш как това да правиш, или не знаеш от къде да започнеш, или още някакви въпроси те мъчат.

Тогава този курс за теб - нашите преподаватели ще те научат как да преподаваш за да те разбират курсисти, каква програма да направиш за да успееш в преподаване, и много други тънкости и въпроси за да бъдеш успешен преподавател.

Beautymaster

Моделиране на вежди

Професия Brow Master

Ще научите архитектура на вежди, форма, продукти, с които можете да работите, дезинфекция и др.

Ламиниране на вежди

По време на курса ще научите стъпки за ламиниране на вежди, протокол за работа.

Ламиниране на мигли

По време на курса ще научите ламиниране на мигли, продукти с които ще работите.

Твоят идеален грим

На курса може да научите как да гримирате в къщи, без да ходите на гримьор

Шугаринг за начинаещи

По време на курса ще научите да правите шугаринг епилация на крака, цяло бикини, мишници, ръце.

Шугаринг корекция

Шугаринг - корекция на техниката или преквалификация

На курса ще отработвате техники и тънкости на шугаринг, протоколи по които ще работите

Идеално бикини

Идеално бикини

На курса ще научите техник за шугаринг, ще работите по протокол за шугаринг зона бикини.

Кариерен растеж за специалисти по шугаринг

Кариерен растеж - обучение на преподавател технолог по био-епилация

На курса ще научите как да преподавате, как да изчистите грешки за да можете да предадете опита си на ученици.

Стилист по прически

След завършването на този курс вие ще можете да правите официални прически за специални поводи (вечерни, булчински) за вашите клиенти.

Лазерна епилация

Лазерната епилация е безопасен метод за премахване на нежеланото окосмяване от всяка част на тялото. Популярността на тази процедура се дължи на нейната висока ефективност и безболезненост. Резултатът продължава дълго време, като по този начин повишава нивото на търсене на услугите на майстори, които притежават такова оборудване.

Лазерно премахване на татуировки, перманентен грим + карбонов пилинг

Нашата програма за лазерно отстраняване на татуировки и старчески петна, заедно с карбоновия пилинг, представлява комплексна обучителна програма, целяща да осигури дълбоки познания и практически умения в различни аспекти. Курсът обхваща структурата и физиологията на кожата, избора на лазери и техническите проблеми. Също така се разглеждат ефектите и тактиките при отстраняването на татуировки и грим, както и противопоказанията и медицинските проблеми. Практическите сесии се фокусират върху отстраняването на татуировки от вежди, клепачи и устни, включително и използването на карбонов пилинг. Студентите също ще изучат проблемите с пигментацията и медицинските аспекти, гарантирайки си широко познание на процедурите.

Масаж

Курс масаж за начинаещи (интензивен)

Курсът по масаж за начинаещи е интензивна програма с продължителност един месец, предоставящ основни знания и умения в областта на масажа. Студентите ще учат за анатомията и физиологията на тялото, различни масажни техники и техники на прилагане, безопасност и хигиена, както и етика и професионални стандарти. Програмата включва практическа работа под ръководството на опитни инструктори.

Спортен масаж

Спортният масаж е приспособен да отговаря на изискванията на активно спортуващите хора и професионалните спортисти. Спортният масаж е много важна част от спортно-тренировъчния процес и е пряко свързан със спортните резултати и доброто физическото състояние на спортистите.

Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж е специализиран вид масаж, който има за цел да намали видимостта на целулита, да подобри текстурата на кожата и да стимулира кръвообращението в проблемните зони.

Медицински масаж

Медицинският масаж е специализиран подход към масажа, фокусиран върху лечението на специфични медицински състояния и рехабилитация след нараняване или операция

Лимфодренажен масаж

Медицинският масаж е специализиран подход към масажа, фокусиран върху лечението на специфични медицински състояния и рехабилитация след нараняване или операция

Аванмасаж

Аванмасаж разработен от д-р В. С. Чернов, е масажен метод, който съчетава различни техники, включително вибрационно-вълнов масаж, инструментални и ръчни техники. Този подход към масажа е предназначен за постигане на дълбока релаксация и стимулиране на тъканите, както и подобряване на цялостното здраве.

СПА процедури + апаратен масаж

Апаратен масаж е масажна процедура, извършвана с помощта на специално оборудване или устройства, които спомагат за подобряване на ефекта от масажа и постигане на определени цели.

Лечебен масаж. Мануална терапия + остеопатия

Ще научавате основни масажни движения, масаж на меки тъкани, движения и похвати за подобряване на кръвообращение и стимулиране на тъкани, релаксация, натиск върху определени точки на тялото за облекчаване на болката, отпускане на мускулите и подобряване на цялостното здраве.

Букален масаж

Букалният масаж включва масажиране на меките тъкани на бузите и лицето. Този вид масаж е насочен към отпускане на мускулите, подобряване на кръвообращението и стимулиране на лицевите нерви.

Масаж anti-age, букален + масаж с вендузи

Масажът anti-age включва редица приятни и релаксиращи техники, насочени към подобряване на кръвообращението, намаляване на мускулното напрежение, стимулиране на лицевите нерви и повишаване на тонуса на кожата. Курсисти ще научават основните движения и похвати.

Скулптуриращ масаж на лице

Скулптурният масаж на лицето е масажна техника, която има за цел да извае и заздрави контурите на лицето, като му придаде по-тонизиран и подмладяващ вид. Този вид масаж обикновено се използва в естетичните процедури и специализираните салони за красота

Шиацу масаж

Шиацу масажът е традиционна японска масажна техника, която се основава на принципите на традиционната китайска медицина. Основната идея на шиацу е прилагането на натиск върху определени точки на тялото (наречени „меридианни точки“), за да се стимулира потока на енергия (ки) и да се възстанови балансът на тялото.

Championship

Подготовка за шампионати

Курс за подготовка за състезания и шампионати, които се провеждат в България и в чужбина. По време на курса ще научите как да cтанете Победител.

Marketing

Развитие на бизнеса

Помагаме ви да развиете собствен бизнес в сферата на красотата. Готови сме да споделим с вас всички тънкости на бизнес развитието в съвременната действителност.