Трейнинг център в София

Скулптуриращ масаж на лице

  • Курсът е предназначен за работещи масажисти които искат да се усъвершенстват работа и да повишат своето ниво. 
  • Продължителност на курса: 18 часа
  • Цена: 600 лв.
  • Успешно завършилите курсисти получават свидетелство от TNS

Скулптурният масаж на лицето е масажна техника, която има за цел да извае и заздрави контурите на лицето, като му придаде по-тонизиран и подмладяващ вид. Този вид масаж обикновено се използва в естетичните процедури и специализираните салони за красота. Ето основните принципи и техники за скулптурен масаж на лицето:

1. Работа с мускули и тъкани: Скулптуриращият масаж е насочен към активиране на лицевите мускули, което спомага за укрепване на техния тонус, както и за подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж в областта на лицето.

2. Използване на специални техники: Този вид масаж включва различни техники като месене, вибрация, поглаждане, акупресура и др. Всяка от тези техники е насочена към работа с конкретни зони на лицето за постигане на желания ефект.

3. Използване на масажни масла и серуми: По време на скулптуриращ масаж често се използват специални масажни масла или серуми, които спомагат за по-добро плъзгане по кожата и имат допълнителни подмладяващи или стягащи свойства.

4. Работа върху точки и зони на лицето: Скулптуриращият масаж може също да включва работа върху определени точки и зони на лицето, които се считат за ключови за скулптурирането на контурите и подобряването на тена на кожата.

5. Индивидуален подход: Всеки клиент има уникални черти на лицето, така че е важно да приспособите скулптурните масажни техники към индивидуалните нужди и цели.

Скулптурният масаж на лицето може да бъде ефективен метод за стягане на контурите на лицето, подобряване на тена на кожата и създаване на по-младежки, освежен вид. Въпреки това, преди да започнете каквото и да е масажно лечение, важно е да се консултирате с професионален масажист или естетик, за да определите подходящите техники и продукти за вашия тип кожа и индивидуални нужди.

Този масаж още наричат - букален масаж с вендузи.

Предварителна запис

Или можете за се запишете по телефона

Важно!

Можете да се считате за записани в курса, след като сте внесли капаро по следната сметка:

IBAN: BG52STSA93000030172750
BIC: STSABGSF
Получател: ТРЕЙНИНГ ЦЕНТЪР ООД
Основание за плащане: дата и название на курса

В случай че не се явите на курса, капарото не се връща и не се прехвърля за друг курс!