Трейнинг център в София

За нас

Нашият обучителен център е специализиран в предоставянето на професионални курсове по маникюр, ноктопластика и дизайн, мигли и вежди, грим, шугаринг с преподаватели от руската школа.

Нашият професионален фокус е върху специализираното обучение в индустрията. Този подход ни позволява да предоставяме силно целенасочено и висококачествено обучение, което ни отличава от мултидисциплинарните учебни институции.

Програмата за обучението е разработена в съответствие с изискванията за следните специалности:

Нашата балансирана учебна програма, ефективните методи на преподаване, продължителността на обучението и многобройните курсове дават възможност на курсистите ни да си намерят работа по специалността, тъй като техните умения и знания след завършен курс в нашия обучителен център отговарят на най-високите световни стандарти. Качественото образование е нашият основен приоритет в Training Center.

Особено внимание по време на курсовете се отдава на практическото обучение на курсистите. 90% от всеки един курс са посветени на практическото обучение, което гарантира на курсистите, че придобиват увереността, от която се нуждаят за бъдещата си работа по специалността.

След успешно завършване курсистите ни се насочват към свободни работни места в салони в град София.

Анна Марченко

Международен съдия, треньор и преподавател в nail индустрията. Основател на Training Nail Studio и един от основатели на Training Center в град София.

Анна е завършила успешно интензивни образователни курсове в Беларус през 2008 година под ръководството на международни преподаватели и утвърдени шампиони на световни състезания и конкурси. Едни от основни курсове са водени от генерален съдия на република Беларус Инна Кирьянова.

През цялата си кариера Анна усъвършенства своя професионализъм, като се учи от най-добрите преподаватели в индустрията – Наталья Ларина, Елена Веретенко, Лили Михаликова, Леон Кабриалес и други. С много работа и голямо желание е постигнала множество успехи на професионално ниво.

През 2012 година печели награда на конкурса „Арена на красота“ в категория състезателен перманентен френски гел лак.

От 2014 година насам Анна е действащ съдия и отдаден преподавател.

Освен това тя е основател на проекта ПОБЕДИТЕЛ. Тя разработила авторски курс “Поправяне на грешки”.

Бъларуският отбор, който Анна подготвя, винаги печели призови места.

През 2018 г. е организатор и спонсор на шампионата ЗОЛОТАЯ КИСТЬ, проведен в град София.

В курсовете на Анна:
• Обученията се провеждат в малки групи, с не повече от 5 курсисти;
• Всеки курсист работи с модел по време на своето обучение;
• За всеки курсист се отделя индивидуално внимание за постигане на максимално високи резултати.

Стефана Георгиева

Стефана Георгиева е преподавател, специализиран в различни техники и видове маникюр, с повече от 6 години в индустрията на красотата и десетки успешно проведени обучения! Стефана е многократен носител на международни награди и един от основатели на Training Center в град София.

Стефана е завършила успешно интензивни образователни курсове в София през 2017 година под ръководството на международни преподаватели и утвърдени шампиони на световни състезания и конкурси. Едни от основни курсове са водени от международен съдия на република България Анна Марченко.