Трейнинг център в София

СПА процедури + апаратен масаж

  • Курсът е предназначен за работещи масажисти които искат да се усъвершенстват работа и да повишат своето ниво. 
  • Продължителност на курса: 55 часа
  • Цена: 1200 лв.
  • Успешно завършилите курсисти получават свидетелство от TNS

По време на курса ще научите:

Апаратен масаж е масажна процедура, извършвана с помощта на специално оборудване или устройства, които спомагат за подобряване на ефекта от масажа и постигане на определени цели. Ето основните видове апаратен масаж и какво включват:

1. Вибрационен масаж: Този вид масаж включва използването на вибрации за стимулиране на мускулите и тъканите. Обикновено се използват различни видове устройства, като вибрационни платформи или вибрационни масажори, които спомагат за подобряване на кръвообращението, отпускат мускулите и облекчават напрежението.

2. Ролков или ролков масаж: Този вид масаж включва използването на ролки или ролки, които се търкалят по тялото с различен натиск. Това може да помогне за подобряване на кръвообращението, омекотяване на мускулите и облекчаване на напрежението.

3. Пневматичен масаж: Този тип масаж включва използването на специални устройства, които създават въздушни течения или компресионни ефекти върху тъканите. Това може да помогне за подобряване на лимфния дренаж, намаляване на отока и намаляване на мускулното напрежение.

4. Вихров масаж: Този тип масаж включва използването на вода за създаване на масажен ефект. Това може да се направи с помощта на специални душове или горещи вани, които могат да помогнат за отпускане на мускулите и подобряване на кръвообращението.

5. Инфрачервен масаж: Този тип масаж включва използването на инфрачервено лъчение за затопляне на тъканите и подобряване на кръвообращението. Това може да помогне за намаляване на болката, облекчаване на мускулното напрежение и насърчаване на релаксацията.

Предварителна запис

Или можете за се запишете по телефона

Важно!

Можете да се считате за записани в курса, след като сте внесли капаро по следната сметка:

IBAN: BG52STSA93000030172750
BIC: STSABGSF
Получател: ТРЕЙНИНГ ЦЕНТЪР ООД
Основание за плащане: дата и название на курса

В случай че не се явите на курса, капарото не се връща и не се прехвърля за друг курс!