Трейнинг център в София

Медицински масаж

  • Курсът е предназначен за работещи масажисти които искат да се усъвершенстват работа и да повишат своето ниво. 
  • Продължителност на курса: 75 часа
  • Цена: 1500 лв.
  • Успешно завършилите курсисти получават свидетелство от TNS

Медицинският масаж е специализиран подход към масажа, фокусиран върху лечението на специфични медицински състояния и рехабилитация след нараняване или операция. Ето какво обикновено включва медицинският масаж:

1. Оценка на състоянието на клиента, включително преглед на медицинската история, идентифициране на симптоми и проблемни области.

2. Целеви техники: насочени към лечение на специфични проблеми като хронична болка, мускулни спазми, ставни дисфункции и др.

3. Рехабилитационни услуги: рехабилитационна програма след нараняване или операция за възстановяване на функцията и подобряване на мобилността.

4. Управление на хронични състояния: управлението на хронични заболявания като артрит, фибромиалгия, мигрена и т.н., като намалява болката и подобрява качеството на живот.

5. Техники на акупресура: работа с техники на акупресура, като тригерни точки или точки на акупресура, за облекчаване на болката и отпускане на мускулите.

6. Сътрудничество с медицински специалисти.

Медицинският масаж често се извършва от специално обучени и сертифицирани масажисти, които имат задълбочени познания по анатомия, физиология и патология, както и опит в работата с клиенти с медицински проблеми.

Предварителна запис

Или можете за се запишете по телефона

Важно!

Можете да се считате за записани в курса, след като сте внесли капаро по следната сметка:

IBAN: BG52STSA93000030172750
BIC: STSABGSF
Получател: ТРЕЙНИНГ ЦЕНТЪР ООД
Основание за плащане: дата и название на курса

В случай че не се явите на курса, капарото не се връща и не се прехвърля за друг курс!