Трейнинг център в София

Антицелулитен масаж

  • Курсът е предназначен за работещи масажисти които искат да се усъвершенстват работа и да повишат своето ниво.
  • Продължителност на курса: 55 часа
  • Цена в група: 1200 лв.
  • Успешно завършилите курсисти получават свидетелство от TNS

Антицелулитният масаж е специализиран вид масаж, който има за цел да намали видимостта на целулита, да подобри текстурата на кожата и да стимулира кръвообращението в проблемните зони.

По време на курса ще научите:

1. Загряване: Началната фаза на масажа включва загряване на тъканите и мускулите, за да се подобри кръвообращението и да се подготви тялото за по-интензивни масажни техники.

2. Различни масажни техники като изтегляне, размачкване, усукване, разтриване с палци, разтриване с основата на дланите, разтриване с върхове на пръстите,вибрационна техника, сечене, потупване, пощипване и тяхното въздействие върху тялото насочени към отпускане на мускулите и подобряване на кръвообращението в зоната на целулита. Техники - натискане, търкаляне и разтягане на тъкани и мускули за стимулиране на лимфния дренаж и намаляване на обема на целулита.

3. Специална козметика която обикновено се използва за тази процедура,която съдържи активни съставки, насочени към борбата с целулита.

5. Използване на вакуумни устройства или масажори: Някои процедури за антицелулитен масаж могат да включват използването на вакуумни устройства или специални масажори, които помагат за унищожаване на мастните натрупвания и подобряване на качеството на кожата.

6. Акупресура: Прилагане на натиск върху определени точки в областта на целулита, за които се смята, че са свързани с метаболизма и лимфния дренаж.

7. Дренажни движения: Тези движения имат за цел да подобрят лимфния дренаж и да премахнат токсините от тялото, което също може да помогне за намаляване на възпалението и обема на целулита.

8. Основни протоколи за антицелулитни процедури.

Важно е да се отбележи, че ефективността на антицелулитния масаж зависи от неговата редовност и съчетание със здравословен начин на живот, включително правилно хранене и умерена физическа активност.

Предварителна запис

Или можете за се запишете по телефона

Важно!

Можете да се считате за записани в курса, след като сте внесли капаро по следната сметка:

IBAN: BG52STSA93000030172750
BIC: STSABGSF
Получател: ТРЕЙНИНГ ЦЕНТЪР ООД
Основание за плащане: дата и название на курса

В случай че не се явите на курса, капарото не се връща и не се прехвърля за друг курс!